Bejelentés


Hirdetés

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Oldalelemek

Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Lövész verseny

2013.szeptember 2-án rendeztek lövész versenyt melyen Soós Gergő 2. helyen végzett. Gratulálunk neki!

Duatlon

2013.szeptember 27-én rendezték meg városunkban a duatlont.Osztályuk beliek remek eredményeket szereztek: Varga Kristóf 18. helyen Freili Géza 16. helyen és Kovács Judit 8. helyen ért be. Gratulálunk nekik!

Foci meccs

2013.szeptember 29-én rendeztek foci meccset Békéscsabán ahol az előkelő 2. helyezést érték el. Osztálybeli csapattagok: Kovács Kitti Kovács Judit Gratulálunk nekik!

Országos úszó bajnokság

2013.júliusában rendezték meg Székesfehérváron az országos úszó bajnokságot ahol Freili Géza az 1. helyen végzett. Gratulálunk neki!

Foci meccs

2013.05.15-én rendezték meg az OTP MOL Bozsik foci meccset melyen leány csapatunk 2. helyezést ért el. A csapat tagjai (persze az osztályból): Kovács Kitti Kovács Karina Mogyorósi Rebeka Horváth Dzsenifer Tóth Gréta Gratulálunk nekik!

Sakk verseny

2013.05.10-én rendezték meg az Ady Endre könyvtárban azt a sakk versenyt melyen Nógrádi Áron és Láng Bálint vett részt. Bálint nem ért el helyezést de Áron a 2. helyet szerezte meg. Gratulálunk nekik!

XI. Nemzetek Kupája

2013.05.11-én rendezték meg Hatvanban a XI. Nemzetek Kupáját melyen Virág Kitti küzdelemben 1. helyezést ért el. Gratulálunk neki!

Kálti Márk töri verseny

2013.05.12-én rendezték meg a Kálti Márk történelem versenyt a budapesti Műszaki Egyetemen.Jakab Noel 119 tanuló közül a 8. helyen végzett. Gratulálunk neki!


SzavazásHirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!